JÚLIA Perfumeria

Maquillatge

Som perfumería Júlia Reus, experts en alta cosmética, on trobareu les marques més exclusives del sector cosmétic que donen resposta als dessitjos més exigents. Dins de la nostre perfumería hi ha un espai on descubrireu fragancies d’autor úniques creades per cases de perfums artesanals on es centren en ingredients d’alta calitat i et faran sentir molt especial.

Professionals del maquillatge amb anys d’experiencia en el sector nupcial on resaltarem la bellesa natural de cada nuvia amb les ultimes tendencies i tecniques de make-up, es fundamental crear una atmósfera de tranquilitat en el moment de la creació del look aixi baixem les tensions acumulades. Convertim en el moment més relaxant de tot el día, una experiencia única que acabarás veien-te radiant i brillarás amb llum propia.

Tambe som Beautyspace, un espai dedicat especialment per cuidar-te i mimarte,deixat assesora per la nostre beautyexpert on t’ajudara a seleccionar els tractaments premiums mes adecuats i on tronaras l’aparatologia per donar resposta a les teves necessitats.

Ella te la clau de fer-te lluir en la feliçitat d’aquest gran dia y de que et veigis espectacular!!

Els resultats excel.lents ens avalen.

Que oferim?
Els millones tractaments per preparar-te avanç del teu enllaç
Es fundamental poder fer un diagnóstic per poder valorar el estat de la pell aixi quan arribi el día B tot estigui en un estat de perfecció. T’aconsellarem una rutina de skincare personalizada per les teves necessitats per deixarte una pell perfecte amb les millors firmes de cosmética que t’ofereixen Els seus grans beneficis.

Oferim una fragancia on et representi,t’aconsellarem i et guiarem a buscar la millor fragancia per aquest día. Podras dir amb l’aroma el que no es pot dir amb paraules i es que les olors son molt importants ja que diuen molt de la nostre personalitat de com volem que ens recordin, perque l’aroma te aquest efecte, ens fa recordar vivencies,etapes,objetes persones… t’aconsellarem el millor perfum per a que deixis estela i et sentís única i especial.

Segur que voleu estar en les millors mans per lluir espectaculars!! El nostre equip de make-up artist está format per fer-te brillar com mai! et faran una entrevista individual,un asessorament preví del diagnostic de la pell, veure quina idea teniu del look que voleu portar, la imatge global de tot el que portareu es molt important! la gama de colors de joies, vestit, sabates, ram de flors, tocats etc tots els elements han de tenir la Mateixa sinergia cromática. Les nostre make-up artist t’ajudaran en tot el que te a veure amb la teva imatge. A continuació es realitzara la prova de maquillatge es decidirá el look final.

El nostre equip us ofereix un servei a domicili i molt privat per estar relaxades i gaudir d’aquest moment tan especial!!!!