SORTEIG

regal valorat en 2000€

Estimats nuvis i núvies, tots els assistents a l’esdeveniment a la primera edició de Top Boda Reus que a l’entrada us registreu, entrareu en el sorteig d’un fantàstic premi de tots els proveïdors que heu pogut veure a la Fira, valorada en més de 2000€

Si sí, ho heu llegit be, 2000€ de regal... Ens hem tornat bojos!!!

Aquí en teniu el llistat, no us ho podeu perdre!!!

 • Regal d’un xec regal valorat en 300€ en la compra de complements de nuvi o nuvia · Rovira Joiers
 • Regal de 300 € en la compra del vestit de núvia o vel o capa · Blanca Miret
 • 50% de descompte en pack de perruqueria de núvia · Trasquilón
 • 15% descompte per la compra d’un traje de nuvi · Cottoni
 • Una sessió de postboda, valorada en 200 € · Jon TC Photo
 • 50% descompte en qualsevol servei de la boda · Astrid Torrente
 • Invitacions de boda · Rabassa, arts gràfiques
 • Ram de núvia · Punt Verd
 • 15% de descompte en festa privada o casament · Show Events
 • Lot de cosmética premium pre-boda· Perfumería Júlia
 • Una maleta de viatge · Viajes Nuevos Destinos
 • Una taula dolça de croissants · Xocosave

Encara teniu dubtes per assistir a l’esdeveniment???

1.- Top Boda Reus i els seus proveïdors participants, organitza el sorteig Top Boda Reus 2023 a data 18 de novembre del 2023 per tal de promocionar els seus productes i proposa la participació de la següent manera:

Podran participar les parelles que inicialment s’han inscrit a la web www.topbodareus.com i que han assistit a l’esdeveniment que es realitza el proper 18 de novembre en horari de 11 a 14 i de 17 a 20 a l’espai Boule de Reus, i també s’han inscrit mitjançant una butlleta, complimentat-ne tots els camps, i dipositant-la correctament dins de l’urna. És imprescindible acceptar totes les condicions per tal d’accedir al premi.

2.- El període de participació és des de l’inici de l’esdeveniment Top Boda Reus 2023, en horari de 11:00 a 20:00 del 18 de novembre del mateix any de l’edició.

3.- El sorteig es realitzarà un cop acabat l’esdeveniment d’entre totes les butlletes que els participant hagin dipositat lliurement dins de l’urna. El sorteig es gravarà i es publicarà en ens canals oficials de Top Boda Reus. El guanyador es notificarà als storys del perfil d’Instagram de @topbodareus i personalment a través d’un DM (Missatge directe) d’Instagram els propers dies de la fira.

4.- Al seu torn el nom del guanyador serà publicat a les xarxes socials de la marca Top Boda Reus i allà on els expositors estimi convenient. Tots els participants manifesten i garanteixen que autoritzen l’ús de la seva imatge i nom per part de de tots els expositors (12) i tots els seus col·laboradors o en el marc del sorteig i amb caràcter informatiu i divulgatiu.

5.- El premi constarà de :

 1. Jon TC Photo: sessió de postboda, valorat en 200€
 2. PUNT VERD: ram de núvia
 3. XOCOSAVÉ : taula dolça de croissants
 4. SHOW EVENTS: 15% de festa privada o casament
 5. TRASQUILÓN: 50% pack de perruqueria de núvia
 6. PERFUMERÍA JÚLIA: lot de cosmètica premium pre-boda
 7. VIAJES NUEVOS DESTINOS: Trolley de viatge
 8. RABASSA, ARTS GRÀFIQUES: Invitacions de boda
 9. ASTRID TORRENTE : 50% descompte en qualsevol servei de la boda
 10. ROVIRA JOIERS : Regal d’un xec regal valorat en 300€ en la compra de complements de nuvi o nuvia.
 11. BLANCA MIRET : Regal de 300 € en la compra del vestit de núvia o vel o capa.
 12. COTTONI : 15% descompte compra traje nuvi

6.- El premi no és reemborsable, modificable ni transferible a terceres persones. Un cop es notifiqui que ha estat guanyador serà necessari que contacti amb nosaltres per agendar el dia que es vol gaudir del premi. Serà estrictament necessari adaptar-se a l’agenda i horaris dels organitzadors del sorteig.

7.- L’obtenció del premi es condiciona al consum de totes les experiències que s’inclouen en el paquet. L’entrega es farà en un únic emplaçament escollit a la ciutat de Reus per les empreses proveïdores del premi.

8.- El guanyador es compromet a difondre una imatge a les xarxes socials etiquetant a tots els expositors en el moment que rebi el premi.

9.- Top Boda Reus i els seus expositors es reserva la condició de cancel·lar el sorteig o realitzar modificacions en el mateix si ho estima necessari.

10.- La participació en aquest sorteig, suposa l’acceptació de les bases del mateix, així com l’acceptació del criteri que estableixi Top Boda Reus per les resolucions i totes les qüestions que en derivin.

11.- Instagram no avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. És una iniciativa únicament de Top Boda Reus.