XOCOSAVE

Pastisseria i Dolços

La pastisseria artesanal Xocosave, amb passió inigualable i el seu equip de pastissers artesans, treballa cada dia per crear delicioses obres d’art, incloent croissants, pastissos, xocolata i postres variades, portant una dosi de dolçor als moments més importants de la vida dels seus clients.

Qui sóc?

L’Adan va néixer en una família pastissera envoltat de dolç i va créixer amb les mans dins la farina i la sucre fascinat per la màgia que d’allí en sorgia.

Aprenent del seu avi i mestre artesà Miquel Ventura, i recolzat per la segona generació, els seus pares José Antonio Sáez i Maria Antonia Ventura, el món de la pastisseria el va a anar captivant.

La seva pastisseria artesanal, Xocosave, ha esdevingut guanyadora de diversos premis com són el Millor Panettone Artesà d’Espanya 2020, 50 Millors Pastisseries de Catalunya des del 2020 fins enguany, o Solete Repsol 2020.

Què fem?

 La passió és el nostre ingredient secret. Cada dia, el nostre equip de pastissers artesans es posa mans a l’obra per crear veritables obres d’art que es fonen amb amor, creativitat i saviesa culinària.

Som mestres de la diversitat, realitzant creacions com bé són croissants, pastissos, xocolates, i postres de tota mena, que ens ajuden a poder posar una mica de sucre als moments més importants de la vida de moltes persones.